Nyfikenhet är mitt bränsle...

...och grunden i all marknadsföring. Genom att komma under huden på produkter och varumärken och verkligen förstå erbjudandet, kunder och konkurrenter, kan du skapa fantastisk och relevant kommunikation som skapar riktigt värde för kunderna 

Min bakgrund är internationell B2B...
...där jag hjälpt företag positionera produkter och varumärken med kreativ idégenerering, marknadsanalys och strategier.

Min tro...
...är att positionering är kärnan i varumärkesbyggande och den viktigaste beståndsdelen i att skapa riktigt värdefulla varumärken som kunderna älskar och är lojala till. Positionering handlar om att alltid vara relevent för dem du försöker nå.

Marknad ♥ RnD
Et fokus jag har haft under min karriär att är fungera som en brygg mellan marknad och teknik genom att lägga mycket tid på samtal med RnD och produktchefer för att förstå tekniken och produkterna. 

Linda Rosdahl...

Med min breda erfaranhet från internationell B2B har jag hjälp många bolag växa och boosta långsiktiga affärer genom essensen av marknadsstrategi: positionering.  

Min bakgrund är internationell marknad...
...och jag har jobbat tillsammans med marknadskollegor i USA och Kina, hållit i workshops i workshops och positionering för partners och medarbetare för företag jag jobbat för runt om i världen. Jag har spenderat den mesta av min karriär på kundsidan - dvs varit den som själv beställt tjänster - vilket gett mig en hyfsat bra förståelse för hur marknad, RnD, affärsutvecklare och produktledning arbetar internt.

Kontakta mig på LinkedIn eller ring mig på 0760-399 540

Kontakt 
Linda Rosdahl
0760-399 540
Jag finns i Malmö

Linda@CuriousCone.com 
Kontakt på LinkedIn

Eller fyll i formuläret: