Just nu: Kostnadsfri analys

Just nu letar jag efter 4-6 företag som under våren 2021 är intresserade av en kostnadsfri analys av sin kommunikation. Helt förutsättningslöst.

Det är en mindre analys än de jag normalt sett gör och handlar om att jag går igenom er externa kommunikation för att titta på styrkor, diskrepanser och hur ni kommunicerar idag. Det är ett sätt för bolaget att få en extern professionell blick på sin kommunikation och för att kolla av om det ni vill signalera är det som faktiskt lyfts fram. Det är lätt att ibland bli hemmablind. 

Ni får en presentation på ca 15 slides som sammanfattar de slutsatser jag gör. Jag kommer lägga cirka en dag på analysen 

Vad tittar jag på?

  • Hemsida
  • Ev presentation
  • Broschyr/onepager
  • Närvaron i sociala medier
  • Annan extern kommunikation som kan vara relevant
     
Varför gör jag det här?
Jag gör detta med jämna mellanrum som en slags intern kompetensutveckling. Genom analys av olika typer av bolag så utvecklar jag och håller min analysförmåga i trim. 

Dessutom är olika branscher olika duktiga på olika saker så genom att djupdyka i olika branscher breddas min kunskap vilket är till gagn för nuvarande och framtida kunder.

Hur går det till?
Är ni intresserade så kontaktar ni mig (formuläret eller via mail linda@curiouscone.com) och berättar vilket bolag det gäller och  beskriver i några få meningar (max 5-6 meningar) om varför ni är intresserade av analys. Jag återkommer inom några dagar oavsett om det blir aktuellt eller ej.

Blir det aktuellt så tar vi ett inledande möte på ca 1 timme där ni kort beskriver vad ni gör. Jag genomför sedan analysen och vi ses igen för genomgång. 

Beroende på hur tillgängliga ni är så tar hela processen max 2 veckor från första till sista möte. Jag genomför endast en analys i taget. 

Intresserad?

Härligt! Är ni intresserade av en analys så kontakta mig på 0760-399 540 eller på Linda@curiouscone.com. 

Eller fyll i formuläret nedan.